gratis verzending vanaf €75

Verzending & Retouren

 

Gratis verzending bij alle bestellingen vanaf € 75

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Verzendkosten

- Nederland € 4,95

- Europese Unie (EU)  € 9,95

- Verenigd Koninkrijk (UK) € 14,95

- Rest van de wereld email ons:

info@straatwaar.nl

Track & Trace nummer wordt per e-mail verzonden zodra alle artikelen zijn verwerkt en klaar zijn voor verzending.

Verzending

Standaard verzenden wij alleen binnen Europa (EU) en UK

Voor bestellingen buiten de EU/UK mail ons alstublieft eerst:

info@straatwaar.nl

Wij verzenden naar de volgende landen:

Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje , Zweden, Verenigd Koninkrijk

Local Pick-up

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in Amsterdam. Hiervoor kiest u de optie Local pick-up tijdens de checkout in het betaalproces. Uw bestelling kan dan binnen 24 uur worden opgehaald op de aangegeven pick-up lokatie. Zodra uw bestelling is verwerkt ontvangt u hierover een email met afhaal instructies.

Retouren

Omruilen van maat of in geval van defecte artikelen kan binnen 14 dagen na ontvangst van de zending.

In het geval van problemen met artikelen vragen wij u eerst te mailen met

info@straatwaar.nl

binnen 48 uur na ontvangst van de goederen

Artikelen moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking, in nieuwstaat met gedrukte ontvangstbewijzen. Ruilen is niet mogelijk voor enig product na 30 dagen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel en de verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Restitutiebeleid

Terugbetalingen worden geaccepteerd binnen 30 dagen vanaf de ontvangst van de zending. Als u uw artikel wilt retourneren voor restitutie, neem dan eerst contact met ons op via:

info@straatwaar.nl

Artikelen moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking, in als nieuwe staat met afgedrukte bonnen. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel en de verzendkosten worden niet gerestitueerd.

We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en teruggestort.

Alle uitverkoop aankopen zijn definitief. In geval van uitverkoop artikelen worden er geen restituties geaccepteerd en geen retouren gehonoreerd

Voor verdere vragen mail ons:

info@straatwaar.nl